BureauAat heeft de inhoud van het speelkleed met grootste zorg samengesteld maar is niet verantwoordelijk voor zaken die buiten de invloedssfeer van BureauAat liggen zoals wijzigingen in landgrenzen, CITO-100 eisen.

BureauAat is niet verantwoordelijk voor uitglijden, vallen op of in de buurt van het speelkleed. Vlekken die ontstaan zijn door iets te laten vallen op het kleed en die niet verwijdert kunnen worden na een normale wasbeurt zijn de verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Retourtermijn

Voor artikelen die op afstand zijn gekocht geldt een wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen. Binnen de retourtermijn mag je je bestelde artikel redelijkerwijs uitproberen om te weten of het naar behoren werkt.

Je mag het artikel niet volledig in gebruik nemen als je nog niet weet of je het houdt.

Beschadigd of defect artikel ontvangen?

Meld je artikel binnen de retourtermijn bij info [at] georockers.nl en geef de retourreden aan ons door.

Educatie

De combinatie van het kleed en de app voldoet aan de eisen van de Cito 100. Inclusief hoofdsteden, belangrijke steden, wateren, rivieren en gebergtes. Als je veel oefent, beweeg je genoeg en ontwikkel je een goed kaartbeeld met gevoel voor afstanden en word je een kei in Topografie.

Leeftijd

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen meegroeien in moeilijkheidsgraad.

Hoes

Het spel wordt geleverd met een mooie full colour bedrukte opberghoes van hetzelfde materiaal als het stoffen speelkleed. De hoes is ook een spiekbrief met legenda

Bij het stoffen speelkleed hoort een hoes van 50 x 3cm en bij het zeilkleed een stoffenkoker van 160cm lengte en omtrek van 40 cm met daarop de speluitleg en een legenda.

Herkomst en gebruik van kleed

Het speelkleed (142×177 cm) wordt in Nederland gemaakt met een duurzame en milieuvriendelijke print techniek.

Het stoffen speelkleed is gemaakt van Kendal. Dit is een sterk maar lichtgewicht, wasbaar en compact materiaal. Het zeil speelkleed is waterafstotend en kan binnen en buiten gebruikt worden. Het gewicht is 510 gr./m2 en heeft brandcertificaat B1.

We adviseren het GeoRockers speelkleed te gebruiken op een zachte ondergrond zoals vloerbedekking, tapijt of een ander kleed. Op een gladde ondergrond gebruiken in combinatie met een antislip mat kan ook.

Wasvoorschrift

Voor het stoffen speelkleed staat dat aangegeven op hoes. Max 30 graden. Kleed met de onderkant naar buiten wassen zodat de gekleurde kant niet tegen de trommel aankomt. Bij voorkeur een waszak gebruiken.

Het zeil speelkleed is afneembaar met water en bij voorkeur niet met schoonmaakmiddelen of ontvetters.

Bronvermelding

Feiten, cijfers en aanvullende informatie zijn ontleend aan WikiData en TopoMania

Web Development

Technische ontwikkeling van game ontwikkeld door https://softwarevoorjou.nl/. Visuele ontwikkeling in beheer bij BureauAat. Marketing, verkoop, en distributie door 99Concepts B.V.