Educatie

De combinatie van het kleed en de app voldoet aan de eisen van de Cito 100. Inclusief hoofdsteden, belangrijke steden, wateren, rivieren en gebergtes. Als je veel oefent, beweeg je genoeg en ontwikkel je een goed kaartbeeld met gevoel voor afstanden en word je een kei in Topografie

Lees meer

Aantal personen

GeoRockers speel je met maximaal drie spelers op het speelveld en met één speler die de spinner bedient. De opdrachten worden om de beurt aan de spelers gegeven door de spinner.

Ondergrond

Leg het speelveld op een vlakke ondergrond. Als je de GeoRockers opdrachten via je mobiel of iPad speelt, scan dan de QR code rechtsonder op het speelveld en volg de instructies op jouw apparaat.

 

Startscherm App

Op het start scherm zie je verschillende manieren waarop je het spel kunt spelen, van makkelijk naar moeilijk.

Speel op kleur

Plaats de aangegeven hand of voet op de aangegeven kleur, en noem het land op als je het kent.

Speel op vlaggen

Bekijk dan de vlag en zet de aangegeven hand of voet op het juiste land.

Weet jij het land te vinden en lukt het je om dat land ook aan te raken, dan is de volgende speler aan de beurt.

Extra informatie

Geen idee waar het land, de plaats of locatie ligt, of wil je meer weten? Druk dan op de informatie knop (i) en kom alles te weten over de locatie, tot aaan het volkslied aan toe!

Jokers

Iedere speler krijgt twee GeoRockers per spel. Dit zijn jokers! Wanneer je echt teveel in de knoop zit of de locatie niet kent, zet dan je GeoRocker in en kies zelf een locatie waar jij jouw voet of hand op wilt zetten.

Degene die als laatste overblijft, wint het spel en is de ultieme Nederlandse of Europese evenwichtskunstenaar!

Speekleed

Hoes

Het spel wordt geleverd met een mooie full colour bedrukte opberghoes van hetzelfde materiaal als het stoffen speelkleed. De hoes is ook een spiekbrief met legenda

Bij het stoffen speelkleed hoort een hoes van 50 x 3cm en bij het zeilkleed een stoffenkoker van 160cm lengte en omtrek van 40 cm met daarop de speluitleg en een legenda.

Wasvoorschrift

Voor het stoffen speelkleed staat dat aangegeven op hoes. Max 30 graden. Kleed met de onderkant naar buiten wassen zodat de gekleurde kant niet tegen de trommel aankomt. Bij voorkeur een waszak gebruiken.

Het zeil speelkleed is afneembaar met water en bij voorkeur niet met schoonmaakmiddelen of ontvetters.

Herkomst en gebruik

Het speelkleed (142x177 cm) wordt in Nederland gemaakt met een duurzame en milieuvriendelijke print techniek.

 

Het stoffen speelkleed is gemaakt van Kendal. Dit is een sterk maar lichtgewicht, wasbaar en compact materiaal. Het zeil speelkleed is waterafstotend en kan binnen en buiten gebruikt worden. Het gewicht is 510 gr./m2 en heeft brandcertificaat B1

Feiten, cijfers en aanvullende informatie zijn ontleend aan WikiData en TopoMania