Scholen & BSO

GeoRockers onderscheidt zich door zijn unieke benadering van leren, waarbij beweging centraal staat. Deze methode van bewegend leren is niet alleen bevorderlijk voor de fysieke gezondheid van kinderen, maar stimuleert ook hun cognitieve functies en concentratievermogen. In het hedendaagse onderwijs, waar de nadruk vaak ligt op traditionele zit-en-luister methodes, biedt GeoRockers een welkome afwisseling. 

Waarom is topografie belangrijk?

Kerndoel 50 van Stichting Leerplan Ontwikkeling (SLO)

GeoRockers gekoppeld aan het Nederlandse curriculum

Alle namen van Nederland en Europa zijn te vinden op de matten van GeoRockers, waardoor GeoRockers gebruikt kan worden als aanvulling op elke methode voor topografie in de klas.

 

De digitale spinner maakt het mogelijk om het spel snel op te zetten en aan te passen aan verschillende leeftijdsgroepen en leerdoelen. Dit, gecombineerd met het feit dat GeoRockers gewoon ontzettend leuk is om te spelen, maakt het een waardevolle aanwinst voor elke klas. Het bevordert niet alleen het leren, maar draagt ook bij aan een positieve en dynamische leeromgeving. GeoRockers verdient zeker een plaats in het klaslokaal van elke leraar die op zoek is naar een innovatieve en effectieve manier om geografische kennis bij te brengen.

BEWEGEND LEREN

Weet jij wat Bewegend Leren is? Lees er hier meer over!

Open gemakkelijk de App