Het onstaan van GeoRockers

GeoRockers is ontstaan uit de fascinatie van Mo, de zoon van Aad, voor topografie. Tijdens een fototentoonstelling bij het stadhuis, waar verschillende wereldlocaties werden getoond, koppelde Mo enthousiast de locaties aan de bijbehorende landen. Geïnspireerd door deze interesse, kocht Aad een wereldkaart en samen creëerden zij de eerste versie van het spel op de grond. Dit idee vormde de basis om een speciale kaart te maken met de juiste kleurgroepen, en zo is het eerste echte GeoRockers spel geboren.

Pas een paar jaar later trok GeoRockers weer aandacht, toen een basisschool directeur erg enthousiast werd van het spel. Het element bewegend leren en simpelweg hoe leuk het spel was, waren genoeg redenen om gelijk meerdere exemplaren te bestellen. Om het spelen te vergemakkelijken, ontwierp Aad nu ook de spinner, om de instructies voor handen en voeten op specifieke locaties te geven. Op deze manier konden zelfs kinderen zelf spelen, zonder input van volwassenen of leraren.

Met de komst van de coronapandemie werd een thuisversie van GeoRockers te ontwikkeld, zodat kinderen ook tijdens lockdowns van het spel konden genieten. De spinner werd digitaal gemaakt, waardoor het spel gemakkelijk thuis gespeeld kon worden. Mo is inmiddels 23 en 2 meter lang en past niet meer zo goed op de mat, maar Aad en Willem werken nu hard samen met Toverkast om GeoRockers naar een nieuwe generatie kinderen te brengen.

Het GeoRockers Team

Aad Kruiswijk

Aad is uitvinder, ontwerper, en kunstenaar met een achtergrond op de meubelvakschool en de Rietveldacademie. Aad is samen met Willem het creatieve brein achter GeoRockers.

Willem van den Broek

Willem heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen grote internationale bedrijven als Corporate Finance Specialist, en is samen met Aad verantwoordelijk voor het bedenken van GeoRockers.

Robert den Hollander

Robert overziet de sales en marketing operatie vanuit 99Concepts B.V.

Sophie van den Brandhof

Sophie is de marketeer van GeoRockers. Met een flinke dosis creativiteit brengt ze via onze socials topografie leren op een speelse manier tot leven. Grappig genoeg was ze vroeger niet zo goed in topografie. Had ze toen maar GeoRockers gehad!

Stuur ons een bericht